Vicclap és mások

Minden ami egy vicces embert érinthet! Illetve, olyan dolgok, amiről a vicces ember is komolyan elgondolkodik.

Hozzászólások

Ajánlott Blogok

Nem mindig könnyű szülőnek lenni...

2008.01.11. 23:31 | Bazilosz | Szólj hozzá!

Címkék: vicc gyerek anya apa

Kedves szüleim!

Fájdalommal közlöm, hogy megszöktem az új szerelmemmel. Rátaláltam az IGAZIRA, és ez csodálatos érzés. Imádom a piercingjeit, a hegeket az arcán, a tetkóit és a baromijó motorját. De folytatom: terhes vagyok Lajcsitól, és azt mondta, meglátom milyen boldogok leszünk a putrijában. Álmunk, hogy sok gyerekünk legyen. Rájöttem, hogy a marihuána nem is olyan káros és termeszteni fogjuk a magunk, és barátaink részére.

Cserében ők annyi kokaint adnak nekünk, amennyit csak kívánunk. Miközben majd imádkozunk, hogy az orvostudomány mielőbb felfedezze az AIDS - elleni gyógyszert, hogy Lajcsi meggyógyulhasson, igazán megérdemli. Ne aggódjatok az anyagiak miatt: Tóni barátunk elintézte, hogy részt vehessek a pornófilmekben amiket Sanya és Laca picéjében forgatnak. Állítólag tízezret adnak egy szimpla jelenetért, másik tízezret ha három férfival vagyok, és plusz tízezret ha a ló is benne van.

Ne aggódj anya. Már 15 éves vagyok és tudok vigyázni magamra... Valamikor a jövöben majd meglátogatlak benneteket, hogy megismerhessétek az unokáitokat.

Sok szeretettel ölel:
lányotok


U.I.: Apa, ez az egész csak vicc! A szomszédéknál tévézek. Csak azt akartam bebizonyítani, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok az életben mint a bizonyítványom. Amit mellesleg itt mellékelek!



Az apa válasza:

Kedves lányom!

Oda adtam a levelet anyádnak, hogy olvassa el. Az ijedségtől szívinfarktust kapott és kórházban van. Az orvosok nagyon aggódnak az életéért. Mikor elmondtam mi történt, az ügyvédek azt ajánlották, hogy tagadjunk ki, úgyhogy már nem vagy a lányunk és a végrendeletben sem szerepelsz. Kidobtuk a dolgaidat, és a szobádat irodává alakítottuk.

Kicseréltük a zárat is, úgyhogy ha esetleg meggondolnád magad, máshol kell szállást keresned. De felesleges próbálkoznod a hitelkártyáddal, mert lenulláztuk a bankszámláddal együtt. A pénzt ami a számládon volt, az édesanyád gyógyítására fogjuk költeni.

Mielött elfelejteném! Ne is próbálkozz telefonálni hogy pénzt kérj tölünk, mert zároltattuk a mobilodat és megszüntettük a számodat. Az itthoni telefonszámot is megváltoztattuk.

Az ékszereket, amiket áldozásra és bérmálásra kaptál, a HIFI-tornyodat, a CD- és a DVD-gyüjteményedet eladtuk a szomszédnak, aki az ötödiken lakik. Tudod, annak akit annyira utálsz, mert mindig leskelődik amikor vetkőzöl...

Á! Természetesen nem lenne rossz ötlet, ha közben valami munka után is néznél, mert sajnos már nem fogjuk finanszírozni a tanulmányaidat, sem a zeneóráidat. Arra az esetre, ha nem találnál tisztességes állást és szállást, melegen ajánlom, lépj kapcsolatba "Pacával".

Őt a katonaság idejéből ismerem, és igazából nem tudom pontosan mivel foglalkozik, de küldtem neki egy képet rólad és megnyugtatott, hogy egy ilyen lányt mint te, probléma

nélkül el tud helyezni Marokkóban, Algériában, vagy esetleg Líbiában. Végül, de nem utolsó sorban, kívánom hogy minden oké legyen az új életedben és légy nagyon boldog.

Csókol:
Apád

U.I.: Kislányom, ez az egész csak egy vicc. Anyáddal – aki makk egészséges - együtt nézzük a tévét és jókat röhögünk. Csak azt akartam bebizonyítani, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok az életben, mint az a következő három hét ami alatt se TV-t nem nézhetsz, se semmi, és természetesen ki sem teheted a lábad otthonról a bizonyítványod és a hülye vicced miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gorkat.blog.hu/api/trackback/id/tr24294091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása